Tirsdag, November 20, 2012

- 955 Piaggio Vespa 150VL 1T 1:6 KOMMER

- publisert av


../innovaeditor/assets/Esben/Vespa side bak.jpg

Beskrivelse

Vi har i lengre tid forsøkt å skaffe denne populære Vespa-modellen for salg. Den har imidlertid vært utsolgt over store deler av Europa. Vi har nå endelig klart å skaffe et parti av disse utrolig flotte modellene. Det er svært detaljerte Die-cast modeller med detaljer som bremsehåndtak/pedal, støtte, europeisk nummerskilt mm.Modellene er ca. 30 cm lange.
En flott julegave til alle som har et forhold til Vespa, eller kun er opptatt av tidløs og klassisk disign. Gjør seg like godt på kontoret som i et "designerhjem"
Modellene er ventet inn i løpet av denne måneden (november)


Generell info

Historie: (Wikipedia)
Vespa (italiensk for veps) er et italiensk scootermerke produsert av selskapet Piaggio & C. i Pontedera, Italia. Produksjonen startet der i 1946, og foregår fortsatt. Vespa-scooteren har hatt stor historisk betydning i store deler av verden etter andre verdenskrig. I tillegg til å være et nyttig kjøretøy før massebilismens gjennombrudd utenfor USA, representerte Vespaen en iøynefallende design. Gjennom film og annen populærkultur har Vespaen festet seg som et viktig symbol på etterkrigstidens Vest-Europa.

Vespa er et av de mest solgte scootermerkene gjennom tidene. Ved inngangen til år 2000 hevdet Piaggio at i alt 15 millioner Vespa-scootere var produsert siden starten i 1946. Vespa er blitt produsert på lisens i 14 ulike land. I Europa var lisensprodusentene fra 1950-tallet britiske Douglas, franske ACMA, tyske Hoffmann og senere Messerschmitt, og spanske Moto. I tillegg åpnet Piaggio sin egen fabrikk i Belgia etter 1957. Det ble også produsert Vespa på lisens i Sør-Amerika og Asia. Mest kjent er trolig produsenten Bajaj i India.

Vespa-produsent Piaggio er i dag Italias største produsent av tohjulte motorkjøretøy, samt mindre nyttekjøretøy med tre og fire hjul. Piaggio eier eller har eierinteresser i følgende produsenter av motorkjøretøy: Moto Guzzi, Gilera, Aprilia og Derbi. Selskapet var opprinnelig familieeid, men kontrolleres per 2006 av et konsortium ledet av finansmannen Roberto Colannino.  NyheterKOMMENTARER


[ publisert av John-Egill Bjørkaas, 30.08.14 19:23 ]

Dersom denne Vespa fortsatt finnes i deres sortiment, hva koster en slik? Min Farmor omkom i st. Svithun forliset i -62. Har dere modell av dette hurtigruteskipet og til hvilke pris? Mvh John-Egill

reply


[ publisert av Esben, 30.08.14 19:35 ]

Vespaen er egentlig utgått fra sortimentet, men jeg en stk igjen på lager. den koster kr 690,-
Vi starter opp bygging av "Italiabåtene" derav St Svithun i disse dager. Kun forhåndsbestilte modeller vil bli bygget. De koster kr 7100,-. Levering våren 2015

reply


[ publisert av John-Egill Bjørkaas, 30.08.14 23:18 ]

Da har jeg bestilt 1 stk. Vespa. Forstod det slik at betalingen foregår ved bankoverførsel. Håper jeg har gjort det riktig:-)

reply


ditt navn*

e-postadresse*

kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verifiseringskode*
 
informasjon angående kommentarer
EMNEORDNYESTE ARTIKLER


NORTREFF Snurper Nå under bygging

-Torsdag, Desember 11, 2014


KV Svalbard. Modellene er nå ferdige, og klare til forsendelse

-Lørdag, Februar 8, 2014


MS "KOMMANDØREN" Interessenter ønskes

-Tirsdag, Februar 5, 2013


955 Piaggio Vespa 150VL 1T 1:6 KOMMER

-Tirsdag, November 20, 2012


Monter for selvmontering

-Fredag, November 9, 2012NYESTE KOMMENTARERKATEGORIER
ARKIV


admin*